Antrenori si instructori de tenis, Lectii de tenis video online, Terenuri si cluburi de tenis de camp, Medicina in tenis, Forum tenis
Lectii tenis video online, Antrenori tenis, Terenuri tenis camp Competitii Sportive - Tenis


Oct/10

29

Voleul (de dreapta) - lectie video HD si Slow Motion
Voleul in tenis - Slow Motion

Voleul este o lovitura care se executa de obicei din apropierea fileului, fara ca mingea sa atinga solul, pentru a surprinde adversarul. In general se inchide punctul cu acest procedeu.
Racheta nu se mai retrage in spate ci se ridica un pic spre inainte, umerii se intorc doar 45 de grade si printr-o lovitura taiata se executa culcarea mingei astfel incat adversarul sa aiba dificultati in returnarea acesteia.
Piciorul drept pleaca cu mana dreapta in acelasi timp, capul rachetei este ridicat deasupra nasului, urmeaza impactul mingei in care racheta coboara de sus in jos, si ne ajutam si de piciorul stang care vine in fata.


Voleul in tenis - High Definition

Explicatiile au fost date de catre domnul antrenor Silviu Balan iar loviturile executate de Iustin Brateanu.

Articol participant in promotia TeniSShop.ro


Ti-a placut aceasta lectie de tenis?


Vezi si aceste lectii de tenis tot din categoria Voleu

Parerea ta!

3 comentarii pentru Voleul (de dreapta) - lectie video HD si Slow Motion

George | noiembrie 2, 2010 la 10:33

Viki, daca mingea se duce in fileu, incearca sa ajustezi planul rachetei astfel incat sa treaca peste. Adica racordajul sa nu fie fata in fata cu fileul, ci un sa aiba un unghi de 45 de grade fata de fileu (depinde si de inaltimea la care iti vine mingea, materialul slow motion ilustreaza bine acest lucru).
Poti pur si simplu sa tii racheta bine si sa foloseste forta cu care vine mingea de la adversar pentru a o trimite inapoi, fara sa o plesnesti.

Viki | noiembrie 1, 2010 la 23:09

In voleu mi se pare ca plesnesti mingea cu racheta. As vrea sa-mi reuseasca si mie si sa nu se duca mingea in fileu.. :)

Voleul (de dreapta) – lectie video HD si Slow Motion - Ziarul toateBlogurile.ro | octombrie 29, 2010 la 14:17

[...] Voleul (de dreapta) – lectie video HD si Slow Motion Fri Oct 29, 2023 12:33 pm Lovitura de voleu (de dreapta) prezentata in doua materiale video - Slow Motion si HD si explicata de domnul antrenor Silviu Balan. [...]

Daca nu ai cont pe Facebook, poti comenta aici!

Sus