Antrenori si instructori de tenis, Lectii de tenis video online, Terenuri si cluburi de tenis de camp, Medicina in tenis, Forum tenis
Lectii tenis video online, Antrenori tenis, Terenuri tenis camp Competitii Sportive - Tenis


Feedback

Ne bucuram de prezenta ta pe Invata Tenis!

Spune-ne ce iti place si ce crezi ca am putea sa imbunatatim, completand formularul de mai jos!

Iti multumim!
Echipa Invata Tenis


Parerea ta!

9 comentarii pentru Feedback

Stefan | iunie 26, 2011 la 16:19

Multumesc pentru informatiile utile pe care le-am gasit in acest site.
P.S. sunt la inceput de drum in acest sport , am practicat multi ani tenisul de masa pe toate nivelele dar acum am descoperit si tenisul de camp.
Ce ati facut cu acest site constituie o baza buna pentru a practica acest sport si a acumula cunostinte ce pot fi perfectionate cu un eventual antrenor.
Inca o data va multumesc pentru ce faceti.

Nicoleta | februarie 11, 2011 la 14:35

Si eu ma alatur aprecierii pentru lectiile video si sfaturile pentru jocul de dublu. Stiu ca e foarte mult de munca la un website, dar acesta iese in evidenta prin lectiile video. Numarul utilizatorilor a crescut si el simtitor intr-o perioada scurta de timp. Succes in continuare!

adrian trandafir | februarie 8, 2011 la 13:56

imi place site-ul vostru,foarte reusite sunt lectiile de tenis,in special cele video;iar despre strategiile din meciurile de dublu, pot spune ca sunt perfecte si eu chiar le aplic in turneele de veterani la care particip,unde joc in special dublu(ultima participare la memorialul Tarcuta,Iasi).Felicitari si mult succes in continuare!

Daniela | ianuarie 31, 2011 la 14:07

Multumim si succes in continuare! Informatiile din articole sunt foarte utile. Asteptam si subiecte despre conditia fizica in tenis , exemple de exercitii fizice si despre sporturile complementare tenisului. Toate bune! Daniela

Dragos | ianuarie 25, 2011 la 14:26

Felicitari pentru site si pentru ce faceti. Multumim pt. lectiile de tenis.

Stefan86 | ianuarie 21, 2011 la 19:52

Ma bucur nespus de mult pt ideea Dumneavoastra de a ne impartasi dintr-ale tenisului si noua, incepatorilor dar nu numai… BRAVO! si mult succes pe viitor! Sunteti de-un REAL folos!!!

tamba marius | noiembrie 24, 2010 la 19:31

nota zece pentru acest site si pentru cei care contribuie prin comentarii si pareri la imbogatirea cunostintlor despre tenis a celor ce viziteaza acest site.

TROFIM MARIAN | noiembrie 24, 2010 la 15:33

SUNT LA INCEPUT DE DRUM.
AM PRIMIT PRIMELE INFORMATII DESPRE TENIS PENTRU CARE VA MULTUMESC. ASTEPT URMATOARELE ARTICOLE SI VOM DISCUTA .
MULTUMESC
TROFIM MARIAN
CONSTANTA

Madlene | august 10, 2023 la 12:25

Felicitari pentru initiativa acestui site ! V-as numi “pionerii” in lectiile on line de tenis, cel putin pentru ceea ce ofera la acest moment site-urile de profil din Romania !! Tineti-o tot asa si mult succes in continuare !!

Daca nu ai cont pe Facebook, poti comenta aici!

Sus