Antrenori si instructori de tenis, Lectii de tenis video online, Terenuri si cluburi de tenis de camp, Medicina in tenis, Forum tenis
Lectii tenis video online, Antrenori tenis, Terenuri tenis camp Competitii Sportive - Tenis


Sep/10

22

Reverul (backhand-ul) cu o mana - lectie de tenis cu Silviu BalanDaca vrei sa iti imbunatatesti lovitura de rever cu o singura mana, urmareste cele doua materiale video din acest articol - slow motion si HD. Aceasta lectie de tenis il are ca protagonist pe domnul antrenor Silviu Balan.


Lovitura de rever (backhand) cu o mana - Slow Motion

Din pozitia de asteptare, racheta se retrage la spate ajutata si de mana stanga. In acelasi timp pleaca si piciorul stang, toata greutatea corpului fiind repartizata pe acesta. Inainte de a lovi mingea, se aseaza piciorul drept in fata, greutatea transferandu-se astfel pe acesta. Racheta pleaca de jos in sus, spre inainte, cu o miscare accelerata iar pumnul coboara sub minge. Bratul drept merge spre inainte iar bratul stang un pic inapoi pentru echilibrarea corpului. Este indicat ca umerii sa ramana perpendiculari pe fileu.


Lovitura de rever (backhand) cu o mana - High Definition

Explicatiile si executia loviturilor - antrenor Silviu Balan.

Articol participant in promotia TeniSShop.ro


Ti-a placut aceasta lectie de tenis?


Vezi si aceste lectii de tenis tot din categoria Backhand-Rever

Parerea ta!

7 comentarii pentru Reverul (backhand-ul) cu o mana - lectie de tenis cu Silviu Balan

octavian | aprilie 13, 2015 la 13:08

ar trebui spus ceva si despre pozitia rachetei in momentul lovirii mingii si inaintea lovirii mingii

George | octombrie 1, 2010 la 13:23

Salut, Dorel!
Pentru a putea vedea filmuletele, browserul tau trebuie sa aiba instalat flash player! In mod normal ar trebui sa iti spuna ca iti lipseste sa sa te indrume la instalare!

dorel gocan | octombrie 1, 2010 la 12:05

ma poate ajuta cineva ?

dorel gocan | octombrie 1, 2010 la 11:53

NU POT VEDEA IMAGINILE VIDEO, CUM SE PROCEDEAZA.

George | septembrie 27, 2010 la 08:12

Buna, Viki! Mai degraba a 2-a varianta e corecta! Pentru urmatoarele filmulete o sa tin cont. O solutie ar fi sa folosesti pauza (tasta space) pentru a opri acolo unde doresti. Multumesc pentru feedback!

Viki | septembrie 26, 2010 la 21:55

Nu reusesc sa citesc in timp real comentariile primului videoclip.. ma intreb daca romana mea a luat-o pe aratura sau e prea putin timp alocat?!

Reverul (backhand-ul) cu o mana – lectie de tenis cu Silviu Balan - Ziarul toateBlogurile.ro | septembrie 22, 2010 la 13:09

[...] Reverul (backhand-ul) cu o mana – lectie de tenis cu Silviu Balan Wed Sep 22, 2023 12:27 pm Imbunatateste-ti lovitura de rever cu o mana urmarind aceasta lectie de tenis video! [...]

Daca nu ai cont pe Facebook, poti comenta aici!

Sus