Antrenori si instructori de tenis, Lectii de tenis video online, Terenuri si cluburi de tenis de camp, Medicina in tenis, Forum tenis
Lectii tenis video online, Antrenori tenis, Terenuri tenis camp Competitii Sportive - Tenis


Sep/14

23

“Cupa Amator Tenis Tour”, cel mai important turneu al sfarsitului de an outdoorATT

Circuitul Amator Tenis Tour, in parteneriat cu brand-ul international de echipament sportiv Prince, organizeaza in perioada 10-19 octombrie 2014, cel mai important turneu al sfarsitului de an outdoor “Cupa Amator Tenis Tour”.

Turneul este rezervat tuturor iubitorilor de tenis, Circuitul Amator Tenis Tour punand la dispozitia fiecarui jucator un sistem de autoevaluare, bazat pe 6 niveluri de joc diferite din punctul de vedere al performantei, astfel creandu-se o competie egala. Fiecare jucator care nu este inca membru al acestui circuit de tenis, isi poate crea cont complet gratuit pe site-ul oficial www.amator-tenis-tour.ro.

“Cupa Amator Tenis Tour” pune la bataie premii de pana la 1.500 RON pentru fiecare nivel in parte, arbitrii de scaun la fiecare meci din primul tur pana in finala si multe alte premii si surprize, devenind astfel cel mai de seama turneu dedicat amatorilor.

Plus pentru toti cei care isi fac cont de membru (complet gratuit) in perioada 17 Septembrie – 08 Octombrie 2014, intra automat in cursa pentru unul dintre premiile puse in joc (regulamentul cat si detaliile concursului, le gasiti accesand http://www.amator-tenis-tour.ro/concurs ).

Acestea fiind spune, Circuitul Amator Tenis Tour invita toti iubitorii tenisului de camp sa participe la acest turneu, pentru a face din placere competitie, iar din competitie o lupta de la egal la egal, totul desfasurandu-se intr-un cadru bine organizat!

Mai multe detalii cat si inscrieri ,pe www.amator-tenis-tour.ro .

 


Ti-a placut aceasta lectie de tenis?


Articole din aceeasi categorie - Premiere

Parerea ta!

Daca nu ai cont pe Facebook, poti comenta aici!

Sus