Antrenori si instructori de tenis, Lectii de tenis video online, Terenuri si cluburi de tenis de camp, Medicina in tenis, Forum tenis
Lectii tenis video online, Antrenori tenis, Terenuri tenis camp Competitii Sportive - Tenis


Oct/12

3

TeniSShop.ro va ofera, la alegere - mingi, overgrip sau racordajRacordaj-Luxilon-Adrenaline

Salut,

Prietenii nostri de la TeniSShop.ro, cu ocazia deschiderii noii lor locatii fizice, pun la dispozitie membrilor InvataTenis.ro, la alegere, unul din urmatoarele:

1. Mingi Tenis Dunlop Fort 4
2. Racordaj Luxilon Adrenaline
3. Overgrip Wilson Pro

Conditia pentru a intra in posesia acestui premiu e foarte simpla - primul cu cele mai multe posturi pe forum incepand cu data de 4 octombrie 2012 pana la data de 30 noiembrie 2012. Castigatorul trebuie sa aiba minim 10 posturi.

Cateva detalii despre TeniSShop.ro:

 

 

Magazinul online dedicat tenisului,

 

 

www.teniSShop.ro va asteapta intr-o locatie fizica in Bucuresti, Str Viitorului, Nr 146, Sector 2, in zona Obor, unde veti gasi brandurile Wilson, Head, Volkl, Pacific si Babolat.

In locatie veti gasi echipament de top folosit de marii jucatori, dar si rachete de tenis pentru jucatorii care fac acest sport ocazional, din placere. De asemenea veti gasi genti de tenis, rucsacuri de tenis, mingi de tenis, racordaje si multe alte accesorii de tenis.

Daca v-ati hotarat sa indrumati juniorul spre tenis va asteptam in locatie pentru sfaturi si echipament de tenis atat pentru incepatori cat si pentru juniorii mai avansati.

Pana la 30 noiembrie 2012, la rachetele de tenis pentru juniori de peste 150 lei primiti cadou un set de mingi pentru copii!

Magazinul online www.teniSShop.ro este cunoscut de peste 3 ani in randul jucatorilor de tenis, iar acum va asteptam sa ne vizitati si in locatia noastra pentru sfaturi, pareri si recomandari.

Bonus va oferim 5% reducere pentru orice comanda ridicata din magazin pana la 31 decembrie 2012 si super promotii!

 

 

 


Ti-a placut aceasta lectie de tenis?


Articole din aceeasi categorie - Premiere

Parerea ta!

Daca nu ai cont pe Facebook, poti comenta aici!

Sus