Antrenori si instructori de tenis, Lectii de tenis video online, Terenuri si cluburi de tenis de camp, Medicina in tenis, Forum tenis
Lectii tenis video online, Antrenori tenis, Terenuri tenis camp Competitii Sportive - Tenis


Termeni si conditii

Invata Tenis este un site web dedicat iubitorilor de tenis. Scopul acestui site este de a crea o comunitate a antrenorilor si jucatorilor de tenis din Romania si nu numai prin lectii de tenis online, medicina in tenis, discutii generale despre tenis (turnee, echipamente, strategii etc.). Pentru facilitarea dialogului, Site-ul contine o retea sociala, un forum si posibilitatea de a adauga comentarii la articolele publicate.

Termenii si conditiile urmatoare se aplica in cazul accesarii Site-ului. Utilizarea Site-ului sau accesarea oricarei pagini continute de acesta, inseamna acceptarea acestor termeni si conditii care trebuie respectate inca de la prima accesare a site-ului. Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand, facand publice on-line aceste modificari.

In continuare se vor folosi urmatorii termeni pentru aceste termene si conditii:
Site - reprezinta site-ul www.invatatenis.ro cu toate paginile continute
Continut - informatie ce se regaseste pe Site
Utilizator - persoanele care:
- vizualizeaza continutul Site-ului
- publica articole pe Site
- adauga comentarii la articolele publicate pe Site
- publica pe forumul de pe Site
Antrenori - Utilizator particular cu calitatea de antrenor
Invata Tenis - entitatea detinatoare a Site-ului.

Sectiunea 1. - Obligatiile utilizatorilor
Utilizatorii sunt de acord cu urmatoarele:
1. Descarcarea sau copierea Continutului este interzisa.
2. Este interzisa folosirea unui limbaj obscen, vulgar, indecent la adresa celorlalti sau la publicarea comentariilor sau articolelor.
3. Antrenorii detin calitatea de antrenor de tenis. Sunt de acord sa apara in pagina Antrenori cu numele de utilizator, Numele si Prenumele.
4. Articolele publicate au continut original. La trimiterea spre aprobare, utilizatorii sunt implicit de acord ca articolul sa file publicate de catre administrator.
5. Sunt de acord, prin inscrierea pe Site sau prin adaugarea de comentarii la articole, sa primeasca noutati legate de Site si de Continut prin e-mail. Dezabonarea se poate face la primul e-mail de acest gen sau prin e-mail catre [email protected].
6. La publicarea datelor personale ale antrenorilor, cluburilor sau terenurilor de tenis, sunt responsabili de acordul acestora pentru publicare.
7. Nu aveti dreptul de a pune sau de a transmite prin intermediul site-ului, materiale defaimatoare, de amenintare, obscene, vatamatoare sau pornografice si nici materiale care ar viola sau incalca in vreun fel drepturile celorlalti (inclusiv drepturile de proprietate intelectuala, de confidentialitate, sau cele de intimitate) sau ce ar cauza inconveniente ori s-ar afla în contradictie cu toate legile relevante. Nu aveti dreptul sa exprimati opinii vulgare, dure, sexiste, rasiste sau ofensatoare în vreun fel. Ne asteptam ca dumneavoastra sa-i tratati mereu pe ceilalti utilizatori cu respect.
8. Nu va este permisa adaptarea, modificarea sau crearea unui alt articol bazat pe vreun material aflat pe site-ul nostru sau folosirea lui pentru orice alt scop decat cel personal, deci non-comercial. De asemenea, utilizand site-ul, sunteti de acord sa il folositi numai in scopuri legale si intr-un mod care nu impiedica, restrange sau chiar opreste utilizarea website-ului de catre o a treia parte. Aceste restrictii si interdictii includ conduitele ilegale sau care hartuiesc sau produc neplaceri oricarei persoane cat si transmiterea de continuturi obscene sau agresive.

Sectiunea 2. - drepturile Invata Tenis
1. Poate inchide orice cont de Utilizator care nu a respectat punctele din Sectiunea 1. Poate anula imediat posibilitatea dumneavoastra de utilizare a site-ului daca vom considera la propria noastra discretie ca ati încalcat termenii si conditiile sau ati fost implicat în comportamente care au fost considerate de catre noi drept inacceptabile.
2. Poate cere detalii suplimentare Antrenorilor referitor la calitatea de antrenor inainte de a publica numele lor pe pagina de Antrenori.
3. Nu isi asuma raspunderea referitor la corectitudinea si originalitatea informatiilor publicate de utilizatori. Acestia sunt raspunzatori conform Sectiunea1 art 4.
4. Poate schimba unilateral acest acord, instiintand utilizatorii online.
5. Website-uri ale tertelor parti – dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca noi nu suntem raspunzatori de disponibilitatea website-urilor oricaror terte parti sau de materialul pe care îl accesati prin intermediul siteului web, nu subscriem si nu suntem raspunzatori sau pasibili de a fi trasi la raspundere pentru niciun continut, reclama, produs sau serviciu de pe, sau disponibile din aceste websiteuri, sau din acest material, nici pentru pagubele, pierderile sau ofensa cauzata, sau pretinsa a fi cauzata de sau în legatura cu utilizarea sau încrederea acordata continutului, reclamelor, produselor si serviciilor disponibile pe sau din aceste site-uri web sau materiale.
6. Nu isi asuma raspunderea referitor la corectitudinea datelor personale publicate pe site de utilizatori.
7. Noi nu garantam faptul ca functiile continute in materialul de pe Website vor fi fara întreruperi sau erori, ca defectiunile vor fi remediate, sau ca site-ul web sau serverul care permite accesul nu are virusi, alte probleme sau ca ofera o functionalitate, acuratete si credibilitate perfecta a materialelor. Noi nu ne asumam responsabilitatea si nu putem fi trasi la raspundere pentru niciun prejudiciu, nici pentru virusii care va pot afecta echipamentele computerizate sau alte proprietati în urma accesului, utilizarii sau navigarii pe website-ul nostru sau datorita descarcarii oricaror materiale, date, texte, imagini, clipuri video sau audio.

Daca nu sunteti de acord si nu acceptati acesti termeni si conditii in totalitate, accesul dumneavoastra la acest site nu va este permis si va este recomandata incetarea folosirii Site-ului web.

Parerea ta!

Sus