Antrenori si instructori de tenis, Lectii de tenis video online, Terenuri si cluburi de tenis de camp, Medicina in tenis, Forum tenis
Lectii tenis video online, Antrenori tenis, Terenuri tenis camp Competitii Sportive - Tenis


Cum public?

Procesul de publicare pe Invata Tenis este foarte simplu. Trebuie doar sa urmezi pasii de mai jos:

1. Inscrie-te pe site!
Dupa inscriere vei primi un e-mail cu parola. O vei putea schimba dupa ce te loghezi cu o parola pe care o preferi. Pentru aceasta, va trebuie sa iti editezi profilul!
2. Alege categoria si Publica * articolul!

In cazul in care vrei sa adaugi un teren de tenis de camp, trebuie sa alegi campurile care sunt de interes (Adresa, Contact, Terenuri etc) si sa completezi cu valorile corespunzatoare. De asemenea, trebuie sa ai acordul scris al proprietarului terenului, prin acest formular.

In cazul in care vrei sa adaugi o lectie de tenis va trebui sa contactezi echipa Invata Tenis pentru stabilirea unui interval orar pentru filmare. Atat filmarea, cat si editarea video sunt facute de catre echipa noastra. Dupa terminarea filmarii, antrenorul va sublinia punctele cheie ale loviturii. Filmuletele vor fi editate pentru a puncta toate aceste explicatii.
Dupa terminarea editarii, filmuletele vor fi puse pe YouTube si apoi inglobate in articole din site.

Iti multumim pentru interes si ne bucuram de prezenta ta pe Invata Tenis!


*Inainte de publicare, articolul va fi evaluat si eventual aprobat de unul din membrii echipei Invata Tenis. Echipa isi rezerva dreptul de a refuza publicarea articolelor dupa evaluarea acestora.

Parerea ta!

Sus